Produkter   » Växtbelysning » Produkt

Growflex 60W

Growflex 60W

Growflex 60W med justerbart förhållande mellan färgerna.

Med Growflex blir det du som bestämmer hur och när dina växter skall ha blått eller rött ljus eller båda delarna med olika blandning.

Ställ själv in Growflex med fjärrkontrollen om du vill ha endast rött eller blått eller en blandning av dem (%), rött/blått, 20/80, 34/66, 42/58, 60/40, med justerbar ljusstyrka i 8 steg. Använd då den blå till rosa knappraden på fjärrkontrollen. Ljusspridning c:a 110°. Dessutom kan du njuta av dina växter i sina rätta färger genom att trycka på knappen för vitt ljus eller gulvitt ljus.

Förutom de mest effektiva våglängderna/färgerna finns också grönt, gult samt orange och kombinationer av dessa. Growflexarmaturen är IP65-klassad, dvs går också att använda utomhus och i fuktiga och blöta miljöer. Den är helt tyst – har inga fläktar.

Growflex ger ett mycket starkt ljus med de senast utvecklade high power COB-dioderna - många små high power dioder som är monterade på en platta. Var försiktig med att titta rakt in i dioderna. Vi använder bara de bästa leddioderna som finns på marknaden, ej de billigare kinesiska.

Armaturen har också fade- och blinkfunktioner i justerbara hastigheter om man vill använda lampan i ngt annat sammanhang. Går också utmärkt att använda som fasadbelysning/utebelysning när man inte odlar.

Levereras med jordad stickkontakt för 230v, och en justerbar bygel för upphängning eller fastsättning. CE-märkt.

2 års utbytesgaranti.

Dimension:300X230X150 mm

Vikt: 5 kg.Artnr: Benämning: Pris: Antal:
Growflex 60W Growflex 60W 2 430 kr/st

Tillbaka