Mest sålda produkter

Produkter   » Induktionslampor E27 » Produkt

Induktion 30W

Induktion 30W

30W induktionslampa med E27 fäste.

Lumen: ca 2100

Kelvin: 5000

CRI/RA: 75

Mått: 165X80 mm

Garanti: 3 års utbytesgaranti

Ersätter 95-145W kvicksilver- och natriumlampor.


 

 

Induktion E27 

Våra lampor med E27 fäste är framtagna för att ersätta gamla kvicksilver- och natriumlampor i tex. parker, gång- och cykelvägar, trappuppgångar, entréer, parkeringsplatser, eljusspår mm. Energibesparingen blir mellan 50-75% samtidigt som underhållskostnaderna blir betydligt lägre tack vare den långa livslängden. Ljusförsämringen över tid är den lägsta av alla ljuskällor tack vare låg värmeutveckling.

 

Vad är induktionsbelysning? 

UV-ljus genereras med hjälp av magnetism i lampans argongasfyllda utrymme. För att detta ljus ska bli synligt är insidan av lampan beklädd med fosfor. Detta innebär att det inte finns några glödtrådar eller elektroder i lampan och därför inget som kan gå sönder, därav den långa livslängden. Det betyder också att lampan är mindre känslig för slag och skakningar.

 

PLM

Våra induktionslampor har ett mycket högt plm värde (pupil lumen). Detta betyder att våra ögon uppfattar induktionsljuset som starkare i förhållande till de flesta andra ljuskällor vilket innebär att man kan använda lägre effekt men ändå uppnå samma ljusstyrka.


 

OBS! Eventuell befintlig drivenhet/ballast måste kopplas förbi innan induktionslampan kan användas, dvs att det ska vara 230V rakt in i E27 sockeln.Artnr: Benämning: Pris: Antal:
30127 Induktion 30W 768 kr/st

Tillbaka