Mest sålda produkter

Produkter   » Lagerbelysning High Bay » Produkt

Lagerbelysning induktion 150W

Lagerbelysning induktion 150W

 

Brinntid: Upp till 100 000 h

Lumen: 12000

Färgtemperatur: 5000 K

Färgåtergivning: RA70

Garanti: 3 års utbytesgaranti

Skyddsklass: IP 54

Ersätter 300-350W kvicksilver / natriumlampor


 

Våra lagerbelysningsarmaturer med induktionsljus ger ett perfekt ljus för arbetssituationer på t ex lager eller andra större utrymmen med högt i tak. Det rena, flimmerfria, ej bländande ljuset ser till att du ej blir trött eller dåsig som man lätt blir av andra ljuskällor som inte har samma ljuskvalité. Induktionsljuset återger färger korrekt och är helt enkelt ett bra ljus för det mänskliga ögat.

Våra induktionslampor har ett av de högsta plm värdet (pupil lumen) av alla ljuskällor. Detta betyder att våra ögon uppfattar induktionsljuset som starkare i förhållande till de flesta andra ljuskällor vilket innebär att man kan använda lägre effekt men ändå uppnå samma ljusstyrka.

Vad är induktionsbelysning?

UV-ljus genereras med hjälp av magnetism i lampans argongasfyllda utrymme. För att detta ljus ska bli synligt är insidan av lampan beklädd med fosfor. Detta innebär att det inte finns några glödtrådar eller elektroder i lampan och därför inget som kan gå sönder, därav den långa livslängden. Det betyder också att lampan är mindre känslig för slag och skakningar.

 

 


Artnr: Benämning: Pris: Antal:
LBI-150W Lagerbelysning 150W 4 990 kr/st

Tillbaka